Bekijk ook eens onze Groepsaccomodatie website

085-8882503 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00  | info@bijhetbos.nl

Over ons

In 2004 zijn we gestart met een B&B in een vrijstaande villa. Een gezellig huis op een mooie plek, dichtbij de natuur. Het huis is duurzaam gebouwd en voorzien van vloerverwarming. We zijn gespecialiseerd in gezinnen met (kleine) kinderen en zijn daar binnen en buiten volledig op ingericht, zodat je weinig hoeft mee te nemen.

Sinds 2013 verhuren we ook het hele huis aan groepen, vaak familieweekenden. Meer dan 160 gasten gaven ons een dikke 9,4 als waardering (4,7 uit 5 sterren)

Onze specialisatie is om een compleet adres te zijn voor mensen met kinderen, maar ook wandelaars, natuurliefhebbers en fietsers zijn graag bij ons te gast. Zelfs 2 stellen kunnen bij ons overnachten, dankzij de privacy die de schuifdeur in het appartement biedt. (Mits Coronaregels dit toelaten natuurlijk).

We doen niets liever dan gasten blij te maken. Daarom investeren we elk jaar weer in dit vakantiehuis om het nog mooier te maken. Inmiddels zijn alle ramen voorzien van rolluiken en horren, zodat je ongestoord kunt slapen. In 2019 hebben we de tuin weer veranderd, zodat je op de rand gezellig met elkaar kunt kletsen.

Begin 2020 hebben we het appartement voorzien van een nieuw behang, eethoek en andere tv. Je bent van harte welkom om ons vakantiehuis in het klein of in het groot te komen ervaren.

 

Jullie gastvrouw is Claudia Kaldenbach, dagelijks bereikbaar tot 21 uur en tijdens jullie verblijf zelfs 24/7 indien nodig. Naast het vakantiehuis en bed & breakfast gaat ze graag windsurfen met haar man en heeft een passie voor gastvrijheid en lekker eten.

Sinds 2016 eet ze vegan/vegetarisch. Bij het Bos is dan ook een vegan vriendelijke locatie.

Van oorsprong is Claudia opgeleid als marketeer. Naast de verhuur van vakantiehuis, helpt ze drukke vegans om met een andere plantaardige levensstijl overgewicht te verliezen en er af te houden.

Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Gastvrouw