Bekijk ook eens onze Groepsaccomodatie website

085-8882503 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00  | info@bijhetbos.nl

Impressie

 

Activiteiten Binnen

Er is een draaibare internet TV. In de groepsaccommodatie hebben we allerlei speelgoed en gezelschapspellen. Voor de kinderen is er o.a. lego, knex en houten blokken en knutselspullen.

 

Activiteiten Buiten

Voor volwassenen: Tennis op het gemeenschappelijke tennisterrein van het park, jeu de boulles op het kleine grasveld.
Kinderen kunnen daar koppeltje rollen of met een bal spelen. Je kunt samen buiten zitten aan een zitje op het terras.

 

Keuken

De keuken is speels van vorm en heeft veel aanrechtruimte. Is compact maar volledig ingericht en heeft keramisch koken, pannen, servies en bestek EN een vaatwasser. Ook is er een halogeenoven om enkele broodjes af te bakken (niet geschikt voor ovenmaaltijden). Er is een waterkoker, een filterkoffie apparaat en een senseo apparaat.

 

Televisie en Wifi 

Aan de wand hangt een draaibare TV, zodat je zowel vanaf de zithoek of eettafel TV kunt kijken. Natuurlijk heb je ook WIFI in het appartement.

 

Bedden, Linnen en handdoeken

 

Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt. Er zijn 2 boxspringbedden en een bedbank voor 1 tot 2 personen. De 7 zone matrassen zijn voorzien van matrasbeschermers en hoeslakens.

 

De kussens (anti-allergie Jysk) zijn voorzien van een kussenbeschermer, zodat je op een schoon bed slaapt. We hebben ook zachtere kussens wanneer dat je voorkeur heeft. Er zijn 4 seizoenen dekbedden zodat je ook daarin kunt bepalen hoe warm je het wilt. Ook handdoeken voor onder de douche en in de keuken zijn voldoende aanwezig.

 

Verwarming

 

Je kunt je eigen temperatuur regelen met behulp van de thermostaat (comfortabele vloerverwarming). In de zomer kun je de warmte buiten houden door de verduisterende gordijnen en rolluiken buiten en krijg je verfrissing door een extra ventilator.

 

Parkeren

 

Je kunt je auto naast het appartement parkeren op de eigen parkeerplaats. De code voor de slagboom krijg je bij je reservering